Over ons

Wij zijn een familiebedrijf die is opgericht in 2015 met als doel Nederland kennis te laten maken met exotische biologische producten vanuit Suriname. Onze missie is om klanten kennis te laten maken met lekkere en biologische producten uit Zuid-Amerika die een bijdrage leveren aan de gezondheid van de mens. Door de persoonlijke ervaring die wij met de producten hebben ervaren, weten wij zeker dat onze klanten hun smakelijke voordeel hieruit kunnen halen.

Onze bestseller: De Açaibes, onder Surinamers bekend als 'Podosiri'

De inheemsen van Suriname waren al op de hoogte van de kracht van de Açaíbes. Het is onder de inheemsen een standaard delicatesse en een veel gegeten snack. De Açaibes is anno 2022 een hartstikke populaire superfood. Açaibessen worden met reden een ‘superfood’ genoemd. De bessen bevatten weinig suiker en veel vitamine C en E (antioxidanten), mineralen en omegavetzuren. Daarnaast bevat de açaibes een stof met de naam ‘theobromine’ dat een soort cafeïne is. Theobromine zorgt ervoor dat uw hartspier wordt geprikkeld en uw bloedvaten worden verwijdt waardoor u zich energieker voelt.

Goede nutriënten

Doordat wij van Bintha zelf grote fan zijn van de Açaíbessen puree en ze dagelijks eten, hebben wij kennis van de kwaliteit, de goede smaak en de verwerkingsmogelijkheden. De bessen zijn getest op basis van de 'big eight' voedingswaarden. Hieruit blijkt dat ons product een hogere voedingswaarde heeft en minder water bevat dan de Braziliaanse açai-dwergpalmen.

Tot slot hopen wij met onze producten vol goede nutriënten, onze klanten tegemoet te komen die van lekker en gezond houden!